KEJE SPLENDID PLISSE

 

 

MATERIAAL Aluminium

HOOGTE 2000 MM (max)

BREEDTE 2000 MM (max)

 

PRODUCT OMSCHRIJVING: KEJE SPLENDID PLISSE

 

De KeJe Splendid Plisse is een uniek raamdecoratie product, destijds speciaal ontwikkeld voor een kunststof kozijn. Uiteraard is het product ook toepasbaar voor een houten of aluminium kozijn. Het product is compleet geïntegreerd in een aluminium frame, welke door middel van magneet- en staalband wordt gemonteerd op het kozijn.

 

De Splendid Plisse bevindt zich met het frame tussen de glaslatten van het kozijn, wat zorgt voor een nagenoeg vlak geheel. De Splendid Plisse heeft geïntegreerde handgrepen, waardoor het product op elke gewenste stand gepositioneerd kan worden. Zowel top down, als bottom up. Door het unieke vergrendelsysteem is het mogelijk om dit product tot 2000 MM breed te produceren, zodat het voor bredere kozijnen ook toepasbaar is. Door de bevestiging van het dubbelzijdige magneet- en staalband kan het product makkelijk worden verwijderd van het kozijn.

 

De stoffen zijn leverbaar in diverse stofkleuren en stofsoorten, van decoratief tot verduisterend. Bij de decoratieve- en niet doorschijnende stoffen zijn de touwtjes altijd zichtbaar door het stof heen. Bij de andere stoffen is dit niet het geval.

 

De Splendid Plisse is leverbaar in 5 standaard RAL kleuren.

KLEUREN  RAL9016  RAL9010  RAL9005  RAL9001  RAL7016

Een afwijkende RAL kleur is tegen meerprijs ook mogelijk. 

 

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte.

Wij helpen je graag verder !